Verhuurde Ajacied tussen wal en schip: Ziet er niet rooskleurig uit

Verhuurde Ajacied tussen wal en schip: "Ziet er niet rooskleurig uit"

Gepubliceerd: maandag 28 april 2014 om 14:28ma 28-04-2014 om 14:28

De toekomst van Danny Hoesen is uiterst onzeker. PAOK Saloniki, de club waar Ajax hem aan verhuurde, moet voor 1 mei laten weten of het de optie tot koop licht. Een terugkeer naar Amsterdam lijkt er evenmin in te zitten.

"Ik vermoed dat dit niet gaat gebeuren, het ziet er in ieder geval niet rooskleurig uit", doelt Hoesen in gesprek met Voetbal International op de koopoptie. Bij Ajax heeft de spits nog een verbintenis voor een jaar, maar trainer Frank de Boer twijfelde openlijk of Hoesen goed genoeg is.

Hoesen maakt het seizoen bij PAOK af en gaat dan praten. "Binnenkort zal ik in gesprek gaan met mijn zaakwaarnemer Kees Ploegsma junior. Maar de insteek zal zijn mijn carrière bij een andere mooie, leuke club te vervolgen. Een terugkeer bij Ajax zie ik niet meer gebeuren."

Hoesen ging in de winterstop op voorspraak van Huub Stevens naar Griekenland. Na diens congé beperkte de opvolger van de Nederlander de inbreng van de aanvaller. "Helaas heb ik na het ontslag naar Stevens niet zo vaak gespeeld als gehoopt", aldus Hoesen.

"Onder de nieuwe coach werd onder meer gekozen voor een andere speelwijze. En als ik heel eerlijk ben is het voor mij ook beter om volgend seizoen in een meer voetballende competitie te spelen. Dáár kom ik beter tot mijn recht", denkt Hoesen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws