We gaan er alles aan doen om de finale te bereiken

"We gaan er alles aan doen om de finale te bereiken"

Gepubliceerd: woensdag 30 april 2014 om 18:21wo 30-04-2014 om 18:21

Seydou Keita weigert de handdoek al in de ring te gooien als het gaat om het bereiken van de finale van de Europa League. De middenvelder van Valencia heeft er vertrouwen in dat hij donderdag in eigen huis het verschil met Sevilla (0-2) alsnog goed kan maken.

"Het is de meest belangrijke wedstrijd van het seizoen. We gaan er dan ook alles aan doen om de finale te bereiken. Als je een wedstrijd speelt moet je altijd de volle honderd procent geven en spelen met je hart. In Sevilla speelden we goed tot op het moment dat Sevilla een doelpunt maakte, dat veranderde de wedstrijd", aldus Keita tijdens de persconferentie.

In de beginfase leek er voor Valencia in de eerste confrontatie met Sevilla geen vuiltje aan de lucht. Het liep echter anders en de thuisspelende ploeg mocht met een mooie zege het speelveld verlaten. "Sevilla speelde beter dan ons. We gaan er nu helemaal voor. We zullen vechten voor iedere kans. Als we een kans krijgen om te scoren moeten we die direct benutten. De tegenstander moet niet in staat zijn om drie keer een bal naar een medespeler toe te spelen."

Keita hoopt dat het publiek de belangrijke twaalfde man kan en wil zijn in de thuiswedstrijd tegen Sevilla. "We zijn in staat om het te doen, daarbij hebben we wel de hulp van ons publiek nodig. We zijn goed voorbereid en gaan spelen met ons hart."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws