'El Príncipe' dreigt Inter te verlaten: Na het seizoen praten
Diego Milito in het bezit van aflopend contract

'El Príncipe' dreigt Inter te verlaten: "Na het seizoen praten"

02-05-2014 22:27

Na vijf seizoenen lijkt er een einde te komen aan het dienstverband van Diego Milito bij Internazionale. De ervaren spits is in het bezit van een aflopend contract en zou terug willen keren naar zijn vaderland Argentinië, al ontkent hij zelf dat er al beslissing is gevallen.

De president van Racing Club bracht onlangs naar buiten al een eerste gesprek te hebben gevoerd met Milito. Dat wil echter niet zeggen dat het reeds vaststaat dat de ervaren spits vertrekt uit Milaan. "We hebben enorm veel bereikt samen. Ik wil Massimo Moratti (oud-president van Inter, red.) bedanken en zal hem altijd dankbaar blijven dat hij mij naar Inter heeft gehaald. Ik heb deel uitgemaakt van een extreem goede ploeg."

"Heeft de nieuwe president Thohir gezegd dat ik hier nog jaren kan presteren? Ik concentreer me nu alleen op de derby tegen AC Milan van dit weekend. Ik maak het seizoen af bij Inter en dan ga ik met de club praten over wat de beste oplossing is voor mij en voor de club. Moet Milan winnen? Wij moeten ook winnen. Het zal een gevecht worden en daar ga ik van genieten. Ik weet niet of het mijn laatste derby van Milaan is", besloot Milito.