Gunner blij met aanblijven Wenger: Hij gelooft in ons en wij geloven in hem
Ramsey: "We hebben de kwaliteiten om veel succesvole jaren door te maken"

Gunner blij met aanblijven Wenger: "Hij gelooft in ons en wij geloven in hem"

03-05-2014 13:36

Aaron Ramsey hoopt dat Arsène Wenger snel een definitiefeinde maakt aan de onzekerheid over zijn toekomst door een nieuw contract te tekenen bijArsenal. De Fransman beloofde eerder deze week dat hij zijn handtekening zal zetten onder een nieuwe verbintenis bij The Gunners.

"Hij is duidelijk van grote invloed geweest op mijn loopbaan tot dusver. Ik en de rest van het team willen dat hij zijn contract tekent, zijn toekomst vastlegt en het team helpt", aldus Ramsey in de Daily Star. "Hij gelooft in ons en wij geloven in hem. We hebben de kwaliteiten om veel succesvolle jaren door te maken."

Paul Scholes uitte onlangs kritiek op Arsenal, dat volgens hem karakter, vechtlust en discipline mist. "Het was wat vreemd, want dit seizoen zijn we defensief solide geweest. In onze vier duels tegen de topploegen kregen we twintig goals tegen. Als je die weglaat, hebben we slechts 21 doelpunten tegen gehad."

"Er zijn veel leiders in het team, die niets liever willen dan winnen", vervolgt Ramsey. "Ik denk dat het komt doordat we een tijdje niks hebben gewonnen en mensen gewoon zoeken naar dingen om te zeggen. Soms rollen de dingen simpelweg uit je mond."