Tottenham blundert met tweet over Liverpool: 'Wreed, maar heel grappig'
Club lacht na remise Liverpool

Tottenham blundert met tweet over Liverpool: 'Wreed, maar heel grappig'

06-05-2014 10:11
3

Op de communicatieafdeling van Tottenham Hotspur is maandagavond een enorme blunder begaan. De Londense club heeft blijkbaar een werknemer in dienst die wel kon lachen om de dramatische 3-3 van Liverpool tegen Crystal Palace.

 

Tottenham, dat een teleurstellend seizoen kent en zesde staat, stuurde na het laatste fluitsignaal op Selhurst Park via Twitter een Vine de wereld in. 'Wreed, maar heel grappig. De grootste capitulatie sinds Newcastle in de jaren negentig', schreef de club erbij, doelend op de voorsprong van twaalf punten die Newcastle in het seizoen 1995/96 weggaf.

Wedden

Meer odds

In het filmpje is eerst de peptalk van Steven Gerrard te zien na de zege op Manchester City en vervolgens hoe Gerrard uitglijdt tegen Chelsea, hoe Palace de 3-3 binnenschiet en hoe Palace-coach Tony Pulis na afloop zijn lach niet kan inhouden.

De tweet werd kort na plaatsing verwijderd. Tottenham heeft via Twitter inmiddels excuses gemaakt voor het incident. 'Deze post is niet geplaatst door iemand die aan Tottenham gelinkt is', schreef de club. 'We zijn aan het kijken naar een beveiligingsprobleem.'

De Vine die Tottenham twitterde: