'International van Zweden en held van Malmö valt Feyenoord- en Ajax-scouts op'
Molins krijgt mogelijk een nieuwe kans in het buitenland na superstart van seizoen

'International van Zweden en held van Malmö valt Feyenoord- en Ajax-scouts op'

06-05-2014 16:52
5

Het goede spel van Guillermo Molins levert de Zweed met Uruguayaanse roots mogelijk een nieuwe kans in een buitenlandse competitie op. De 25-jarige buitenspeler, international van Zweden, staat momenteel onder contract bij Malmö FF.

Molins kwam in het verleden uit voor Anderlecht, maar na een verloren periode in de Belgische hoofdstad besloot de Zweed in te gaan op een aanbod van Real Betis. Na een verblijf op huurbasis in Spanje, keerde Molins in 2013 terug bij zijn 'oude liefde' Malmö FF. Met de club veroverde de tweevoudig international, Molins was de afgelopen twee oefeninterlands van de partij bij Zweden, de landstitel. Bij het behalen van het kampioenschap speelde Molins een belangrijke rol. Hij scoorde in elf wedstrijden acht doelpunten.

Ook de start van Molins aan het nieuwe Zweedse voetbalseizoen is veelbelovend. De aanvaller scoorde al vier keer in vijf duels, bovendien was hij drie keer aangever. Die statistieken zijn niet onopgemerkt gebleven in België en Nederland. Het Laatste Nieuws meldt dinsdag dat Racing Genk zeer gecharmeerd is van de aanvaller, terwijl vanuit Nederland scouts van Feyenoord, Ajax en FC Twente hun werkgevers hebben ingeseind over de uitstekende vorm waarin Molins verkeert.