Verhuurde Utrechter mag hopen op WK: Maar reken me niet rijk

Verhuurde Utrechter mag hopen op WK: "Maar reken me niet rijk"

Gepubliceerd: donderdag 8 mei 2014 om 22:49do 08-05-2014 om 22:49

Michael Zullo heeft op huurbasis bij Adelaide United een ijzersterk seizoen achter de rug. De verdediger van FC Utrecht presteerde zelfs dusdanig goed, dat hij mag hopen op een plek in de WK-selectie van Australië.

"Dat zou fantastisch zijn, maar ik reken mij niet rijk. De coach weet wat hij aan mij heeft. In het verleden hebben we immers samengewerkt. Maar, de concurrentie is groot. Als ik word geselecteerd dan is dat echt een beloning voor een goed seizoen. We wachten het nog even af", vertelt de 25-jarige Zullo op de clubsite van FC Utrecht.

Zullo is tevreden over de korte terugkeer naar zijn vaderland. "De trainer liet direct zien dat hij het in mij zag zitten en stelde mij direct op. Ik ben daarna niet meer uit de ploeg verdwenen. In drie seizoenen bij FC Utrecht heb ik niet veel gespeeld, dus ik miste wel wat ritme. Maar, al snel vond ik mijn draai en heb ik op een paar wedstrijden na, alles gespeeld. Zowel op de linksbackpositie als op het middenveld heb ik goede wedstrijden gespeeld, voor zover ik dat zelf mag beoordelen."

Volgend seizoen hoopt Zullo ook bij FC Utrecht uit te groeien tot een meerwaarde. "Nederland heeft de echte Michael Zullo nog niet gezien. Door omstandigheden is het er nog niet volledig uitgekomen. Op ongelukkige momenten raakte in geblesseerd en als ik fit was, maakte de trainer andere keuzes. Na de zomer keer ik terug bij FC Utrecht en gaan we bekijken wat het nieuwe seizoen gaat brengen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws