De groep zal uit elkaar vallen, maar ik weet niet of dat nou zo erg is
"Of daar nu nog plaats voor is weet ik niet"

"De groep zal uit elkaar vallen, maar ik weet niet of dat nou zo erg is"

12-05-2014 08:23
1

Dennis Gentenaar heeft met de degradatie van NEC afscheid genomen van zijn leven als prof. Vanaf de tribune zag de geblesseerde doelman zijn ploeg met 1-3 verliezen van Sparta. Daardoor is afdaling naar de Jupiler League een feit.

Gentenaar was na afloop van het duel kritisch op de spelersgroep. "Buiten het veld liep het allemaal prima, maar in het veld hebben we elkaar dit seizoen nooit echt gevonden. Het was een heel lastig jaar", zei de goalie tegen NU.nl.

"Door de degradatie zal de spelersgroep uit elkaar vallen en zullen veel spelers NEC verlaten", vervolgde de 38-jarige goalie. "Maar ik weet niet of dat nou zo negatief is. Ook als we ons hadden gehandhaafd had er een hele hoop moeten gebeuren."

Gentenaar stopt met keepen, maar wil graag op een andere manier nog iets voor NEC doen. Na de degradatie is zijn toekomst echter ongewis. "Ik zou heel graag iets voor de club betekenen om ervoor te zorgen dat ze zo snel mogelijk weer op het oude niveau zijn. Of daar nu nog plaats voor is weet ik niet."