'Galliani belt 'gekke' Seedorf om kou uit de lucht te halen'
Milan-bestuurder zou keuze voor Honda boven Taarabt maar raar gevonden hebben

'Galliani belt 'gekke' Seedorf om kou uit de lucht te halen'

12-05-2014 12:25
3

Vice-president Adriano Galliani heeft Clarence Seedorf gebeld, om opheldering te geven over zijn commentaar van afgelopen weekend. De bestuurder zou de coach van AC Milan 'gek' genoemd hebben.

Galliani werd op camera vastgelegd tijdens het verlies tegen Atalanta Bergamo. Naar verluidt sprak hij met de zoon van zijn partner over de beslissing van Seedorf om Keisuke Honda te verkiezen boven Adel Taarabt. Hoewel er geen audio bij het fragment zit, wordt er door liplezers opgemaakt dat Galliani de keuze van Seedorf 'matto', oftewel 'gek' noemt.

Wedden

Meer odds

Na de wedstrijd legde Galliani uit dat hij de Nederlandse trainer niet aanviel, maar in straattaal sprak. Milannews.it meldt nu dat de vice-president Seedorf gebeld heeft, omdat de aandacht op het onderwerp aanhield. Galliani zou de voormalig international opheldering gegeven hebben. Seedorf heeft naar verluidt begrip getoond en zou er zelfs grappen over gemaakt hebben.

De vermeende beschuldiging aan het adres van Seedorf komt in een periode waarin de Milan-coach al flink onder vuur ligt. Aangenomen wordt dat de Rossoneri na dit seizoen alweer afscheid nemen van de ex-topvoetballer. Seedorf trad in januari aan als opvolger van Massimiliano Allegri.