Prcic jaagt op Paris Saint-Germain-speler Cavani tijdens het duel waarbij Brands op de tribune zat

'PSV jaagt op Sochaux-middenvelder en Belgische WK-afvaller'
Technisch manager Brands sprak met zaakwaarnemer van Prcic

'PSV jaagt op Sochaux-middenvelder en Belgische WK-afvaller'

14-05-2014 08:48
7

PSV is in de zoektocht naar versterkingen uitgekomen in Frankrijk. De Eindhovenaren zien in FC Sochaux-middenvelder Sanjin Prcic een welkome aanvulling voor de huidige selectie. Naast het twintigjarige talent staat ook Thorgan Hazard nog altijd hoog op het verlanglijstje van PSV, meldt Voetbal International.

Marcel Brands, technisch manager van PSV, zat twee weken geleden op de tribune tijdens het duel FC Sochaux-Paris Saint- Germain op de tribune om de prestaties van Prcic zelf te bekijken. Brands had inmiddels ook een eerste gesprek met de zaakwaarnemer van de in Frankrijk geboren jeugdinternational van Bosnië-Herzegovina.

De twintigjarige Prcic speelde dit seizoen 28 wedstrijden op het hoogste niveau in Frankrijk. Het was zijn eerste volledige seizoen in het eerste elftal van FC Sochaux, een jaar eerder stond hij nog lange tijd aan de kant met een afgescheurde kruisband. De rechtspoot heeft in Frankrijk nog een contract tot de zomer van 2015.

PSV hoopt ook nog altijd op de komst van Hazard. De komst van de leeftijdsgenoot van Prcic lijkt echter niet haalbaar. Chelsea verhuurde de Belg afgelopen seizoen aan SV Zulte Waregem. José Mourinho heeft echter aangegeven de jongere broer van Eden Hazard in de voorbereiding op het nieuwe seizoen een kans te willen geven bij de Engelse topclub. Het PSV-target viel net buiten de boot bij de WK-selectie van België voor het WK 2014, hij zit bij de reserves.