Dordrecht-huurling lacht: Snap dat ze misschien een hekel aan me kregen
Gladon wacht verdere toekomst rustig af

Dordrecht-huurling lacht: "Snap dat ze misschien een hekel aan me kregen"

18-05-2014 19:15

Paul Gladon heeft een merkwaardig seizoen op fantastische wijze afgesloten. Sparta Rotterdam verhuurde de aanvaller aan FC Dordrecht, dat uitgerekend ten koste van de Kasteelheren wist te promoveren naar de Eredivisie. Met een doelpunt leverde de huurling zondag een belangrijke bijdrage.

"Ik ben blij dat ik de stap naar FC Dordrecht heb kunnen maken. Ik snap dat supporters van Sparta dat ze van mij verwachten dat ik niet alles zou geven omdat ik daar nog onder contract sta, maar ik ben speler van Dordrecht en daar heb ik alles voor gegeven. Dit had ik echt niet willen missen. Dit is de reden waarom ik wou winnen", vertelde Gladon emotioneel tegenover RTV Rijnmond.

Voor de 22-jarige Haarlemmer wacht een interessante zomer. Officieel moet Gladon weer aansluiten in Rotterdam, maar die optie heeft niet zijn voorkeur. "Het zou fantastisch zijn om hier door te gaan. Ik snap dat ze bij Sparta misschien een hekel aan me kregen, maar in mijn ogen ben ik verkeerd behandeld door Sparta. Dat moeten mensen ook snappen."