'Lazio laat zich niet ontmoedigen en verhoogt bod op De Vrij; rivaal op de loer'
Feyenoord wil pas na het WK in Brazilië zaken doen rond verdediger

'Lazio laat zich niet ontmoedigen en verhoogt bod op De Vrij; rivaal op de loer'

20-05-2014 10:23

Stefan de Vrij is onderwerp van gesprek in Rome. Eerder sijpelden al berichten uit Italië door dat de Feyenoord-verdediger op het verlanglijstje van SS Lazio staat, ook stadsgenoot AS Roma is geïnteresseerd. Dat meldt Sky Sport Italia.

Lazio zou reeds een eerste bod hebben uitgebracht op De Vrij. De vijf miljoen euro van de club uit Rome werd door Feyenoord afgeslagen, waarop Lazio het bod verhoogde tot zes miljoen euro. Het geboden bedrag wijkt echter nog fors af van de vraagprijs van de Rotterdammers voor de verdediger. Feyenoord zou naar verluidt zo’n tien miljoen euro willen ontvangen voor De Vrij. De Vrij heeft in Rotterdam nog een contract tot medio 2015.

Inmiddels hebben meer Italiaanse clubs interesse in De Vrij. Ook AS Roma en Fiorentina zijn gecharmeerd van de Oranje-verdediger. Daarnaast houdt tevens het Engelse Liverpool De Vrij in de gaten. Volgens het Italiaanse medium moeten de geïnteresseerde clubs nog wel even geduld hebben. Feyenoord zou pas na het WK in Brazilië zaken willen doen. Een goed optreden van De Vrij in Zuid-Amerika zou de waarde van de verdediger flink op kunnen krikken.