Vitesse komt met contractnieuws: Bij de club en de stad Arnhem voel ik me thuis
Arnhemmers leggen Georgiër vast

Vitesse komt met contractnieuws: "Bij de club en de stad Arnhem voel ik me thuis"

22-05-2014 15:47
2

Vitesse heeft Valeri Qazaishvili langer aan de club gebonden. De Georgische aanvaller tekent een nieuw contract dat hem tot medio 2018 aan de Arnhemse club bindt.

 

Dat maakt Vitesse donderdag bekend. De club was al enige tijd met Qazaishvili in gesprek over een nieuw contract. Aanvankelijk was alleen de optie in zijn oude verbintenis gelicht. "We zien in Vako een talentvolle speler. We zijn blij met zijn langdurige verlenging en bieden hem met het nieuwe contract doorgroeimogelijkheden bij Vitesse", zegt technisch directeur Mo Allach.

Qazaishvili zelf is verheugd met het vertrouwen van de club. "Ik heb mezelf uitstekend kunnen ontwikkelen bij Vitesse. Bij de club en de stad Arnhem voel ik me thuis. Ik heb er vertrouwen in me de komende jaren hier goed te kunnen blijven ontwikkelen. Ik ga me nu eerst melden bij het nationale team van Georgië. We spelen binnenkort een oefenwedstrijd tegen Saoedi Arabië. Daarna heb ik een aantal weken rust en meld ik me eind juni weer in Arnhem."

Dit seizoen kwam Qazaishvili 27 keer in actie in de Eredivisie, waarvan elf keer als invaller. Hij maakte vier doelpunten, waaronder de winnende treffer in de Arena tegen Ajax (0-1).