We hebben de Champions League gewonnen en ik was de beste speler in de finale
Di Maria verwacht nominatie voor de Gouden Bal

"We hebben de Champions League gewonnen en ik was de beste speler in de finale"

28-05-2014 16:00
3

Angel Di Maria is bijzonder tevreden over het seizoen dat hij heeft gedraaid bij Real Madrid. De Argentijn hoopt dat hij dusdanig goed heeft gepresteerd dat hij mag hopen op de Gouden Bal.

"Soms snap ik niet waarom ik niet op de lijst sta als ik een goed seizoen heb gedraaid", zegt de rappe aanvaller in gesprek met Ole. "Op de lijst staan vaak spelers die iets hebben gewonnen, maar ik stond zelfs niet bij de beste vijftig spelers. Deze dingen gebeuren, dus ik moet blijven werken."

Di Maria verwacht dat hij voor de komende editie wel wordt genomineerd. "Er zijn veel spelers die goed presteren, maar ik vind dat ik een geweldig seizoen heb gehad, mijn beste bij Real Madrid. We hebben de Champions League gewonnen en ik was de beste speler in de finale."

Di Maria, ongekend positief over zijn eigen prestaties bij Real Madrid, doet volgende maand echter graag een stapje terug voor Lionel Messi. De kleine dribbelaar zal straks op het WK de hoofdrol vertolken bij Argentinië. "Hij is onze aanvoerder en heeft de leiding. Hij heeft vier keer de Gouden Bal gewonnen en is bij ons de baas."