Erelid NEC voelt zich medeverantwoordelijk en legt functie neer
Oud-speler stapt op bij Nijmegenaren

Erelid NEC voelt zich medeverantwoordelijk en legt functie neer

29-05-2014 18:21

Sije Visser heeft donderdag bekend gemaakt dat hij zijn functie neer zal leggen als lid van de raad van commissarissen van NEC. De oud-speler voelt zich mede verantwoordelijk voor de degradatie dit seizoen uit de Eredivisie.

Visser had bij de profclub uit Nijmegen de technische zaken in zijn takenpakket. Het vertrekkende erelid wil met zijn afscheid ruimte maken voor een nieuw bestuurslid die de koers van de club verder in kan vullen, aldus de lezing op de officiële website van de Nijmegenaren.

Hans Van Delft gaf op het digitale thuis van NEC tekst en uitleg over het afscheid van Visser. "Ik heb begrip voor de beslissing om op deze manier zijn verantwoordelijkheid te tonen. Sije heeft ruim 40 jaar inzet en betrokkenheid getoond bij de club, eerst als speler en later als lid van de RvC, waarvoor ik hem hartelijk wil bedanken. Ik ga er vanuit dat we Sije nog vaak terug zullen zien in de Goffert als supporter op de tribunes én als erelid."

NEC komt in het seizoen 2014/2015 uit in de Jupiler League. De ploeg werd in de play-offs uitgeschakeld door Sparta dat er vervolgens niet in slaagde om een ticket te bemachtigen voor de Eredivisie.