Engelaar in zijn tijd bij PSV

Ik twijfel al een tijdje of ik nog een jaar zo ver van huis wil zijn
Engelaar weet nog niet of hij in Australië blijft

"Ik twijfel al een tijdje of ik nog een jaar zo ver van huis wil zijn"

05-06-2014 17:14

Orlando Engelaar weet nog niet waar zijn voetbaltoekomst ligt. De middenvelder kwam het afgelopen seizoen uit voor Melbourne City, maar zijn contract daar is verlopen.

 

"Ik wacht af wat mijn opties zijn", zegt de veertienvoudig Oranje-international tegen Voetbal International. "De afspraak is dat we binnenkort nog een keer gaan praten. Er is nog niets definitief besloten. Maar al een tijdje twijfel ik of ik nog een jaar zo ver van huis wil zijn."

Omdat Melbourne Heart David Villa deze week vastlegde voor een aantal wedstrijden, mag er geen andere buitenlandse speler meer boven het salarisplafond uitkomen. Dat heeft gevolgen voor Engelaar. "Al meteen na de overname van de club door Manchester City (begin dit jaar, red.) hebben ze aangegeven dat er plannen waren om voor het nieuwe seizoen een grote buitenlandse speler aan te trekken."

Engelaar kijkt dus voorlopig naar alle opties. "Heel misschien blijf ik wel. Of wie weet komt er wel iets voorbij uit een sterkere competitie dichterbij huis..."