Vijfvoudig Champions League-winnaar kondigt sensationele komst Ronaldinho aan
"Zowel advertenties als de verkoop van shirts zorgen voor de benodigde inkomsten"

Vijfvoudig Champions League-winnaar kondigt sensationele komst Ronaldinho aan

26-06-2014 10:57
2

Ronaldinho is het gesprek van de dag in Egypte. De Braziliaanse voetballer zou op het punt staan een sensationele overstap naar de Egyptische topclub Zamalek te maken. Dat claimt de voorzitter van de club, Mortada Mansour.

Mansour gaf in een tv-programma op de Egyptische televisie te kennen dat Zamalek, elfvoudig kampioen van het land, een akkoord heeft bereikt met de Braziliaanse superster. "Ja, er is een overeenkomst met Ronaldinho dat hij komt. Wil je dat ik Barack Obama ook aantrek? Ronaldinho heeft een zaakwaarnemer, we zijn tot een akkoord gekomen met hem en hij komt naar Zamalek", zegt Mansour, die al weet hoe hij de komst van Ronaldinho gaat bekostigen.

"Zowel advertenties als de verkoop van shirts zorgen voor de benodigde inkomsten. Ik wil de fans van Zamalek blij maken", aldus Mansour. Of zijn woorden waar zijn, zal op korte termijn blijken. De 34-jarige Ronaldinho is momenteel actief in de Braziliaanse competitie, waar hij sinds 2012 onder contract staat. Eerder kwam de Braziliaan uit voor clubs als Paris Saint-Germain, FC Barcelona, AC Milan en Flamengo. Zamalek is één van de meest succesvolle clubs van Afrika. De Egyptenaren wonnen onder meer vijf keer de Afrikaanse Champions League.