Hoog salaris maakt van voorganger waarschijnlijk geen opvolger bij Feyenoord
"Ik denk niet dat ze zijn loon kunnen veroorloven"

Hoog salaris maakt van voorganger waarschijnlijk geen opvolger bij Feyenoord

04-07-2014 14:04
11

Een toekomst van John Guidetti bij Feyenoord lijkt een sprookje te zijn. Zijn zaakwaarnemer Charles Cavalleri vertelt in Italiaanse media dat het loon van de spits bij Manchester City te hoog is voor veel geïnteresseerde clubs.

Nu Graziano Pellè lijkt te vertrekken naar Southampton, waar voormalig trainer Ronald Koeman ook naartoe is gegaan, is Feyenoord weer uitgekomen bij de voorganger van de Italiaan. De Zweedse aanvaller staat er nog altijd goed op in Rotterdam-Zuid, maar strijkt tevens een flinke jaarwedde op in Manchester.

"Volgende week ga ik naar Manchester City om te praten over zijn toekomst", zegt Cavalleri tegen CalcioMercato. "Zijn loon (naar verluidt 1,6 miljoen euro, red.) is hier goed, het is maar afwachten of er een club komt die hem een soortgelijk loon wil betalen. Er is een aantal clubs in Italië die geïnteresseerd zijn in hem, maar alles zal afhangen van een aantal factoren: hoe is de stad en wat wordt zijn rol bij zijn nieuwe club?"

Naast belangtelling uit Italië heeft Feyenoord de banden met publiekslieveling Guidetti altijd warm gehouden. "Voor Feyenoord geldt eigenlijk hetzelfde als voor een aantal clubs in de Serie A, ik denk niet dat ze zijn loon kunnen veroorloven. Ik ga eerst praten met Manchester City en dan zien we wel wat er verder gebeurt", aldus de zaakwaarnemer.