Lampard onthult: Ik zal op zeer korte termijn een beslissing nemen
Engelse middenvelder is er bijna uit over zijn toekomst

Lampard onthult: "Ik zal op zeer korte termijn een beslissing nemen"

05-07-2014 16:44

Na dertien jaar nam Frank Lampard onlangs afscheid van Chelsea, maar het is nog niet duidelijk waar de toekomst van de 36-jarige middenvelder ligt. De Engelse international zal echter snel beslissen, zo laat hij weten aan Sky Sports.

Lampard werd onlangs in verband gebracht met een transfer naar New York City, waar ook David Villa vorige maand zijn toekomst aan verbond. Lampard gaat echter niet in op namen, maar laat wel weten dat hij er bijna uit is. "Ik heb op dit moment een aantal opties. Er is nog niets exclusiefs, maar ik zal op zeer korte termijn een beslissing nemen."

Lampard speelde vorige maand met Engeland op het WK in Brazilië, dat al in de groepsfase werd uitgeschakeld. In de Engelse media werd gesuggereerd dat de groepswedstrijd tegen Costa Rica de laatste in het Engelse shirt was voor Lampard, maar de middenvelder sluit niet uit dat hij ooit nog voor zijn land uitkomt. "Natuurlijk wil ik graag nog eens voor Engeland spelen. Al is het wel zo dat zoiets niet voor altijd kan, dus ik laat dat onderwerp op dit moment even links liggen."