RKC-middenvelder haalt neus op voor Tsjechische interesse: Heb ze afgewimpeld
"Ik had nooit aan een vertrek naar zo'n soort land gedacht"

RKC-middenvelder haalt neus op voor Tsjechische interesse: "Heb ze afgewimpeld"

06-07-2014 15:43
3

Robert Braber ziet het niet zitten om zijn loopbaan in Tsjechië te vervolgen. De speler van RKC Waalwijk negeert daarom het aanbod van Bohemians Praag. Die club meldde zich een paar weken geleden voor de 31-jarige middenvelder.

In opdracht van Braber deed de zaakwaarnemer navraag bij Bohemians om te kijken wat ze te bieden hadden. "Ik had nooit aan een vertrek naar zo'n soort land gedacht. Maar als er iets komt, ga je toch nadenken", vertelt de middenvelder in gesprek met het Brabants Dagblad. Direct na de degradatie met RKC liet Braber nog weten de Waalwijkers zo snel mogelijk terug naar de Eredivisie te willen brengen.

Wedden

Meer odds

"Uiteindelijk bleek dat ze bij lange na niet aan mijn eisen konden voldoen. Daarom heb ik de interesse zelf afgewimpeld", gaat Braber verder. Afgelopen maandag begon de speler in kwestie aan de voorbereiding met RKC. "Ik sta weer met heel veel plezier op het veld."

Braber begon in 2004 zijn loopbaan bij NAC Breda. Via Helmond Sport kwam de aanvallend ingestelde speler bij Excelsior terecht. Na drie seizoenen in Rotterdam waagde Braber de overstap naar het Duitse FC Ingolstadt om een jaar later een contract bij RKC Waalwijk te ondertekenen.