PSV'er valt uit met vervelende blessure, vertrek Zanka lijkt aanstaande

PSV'er valt uit met vervelende blessure, vertrek Zanka lijkt aanstaande

Gepubliceerd: zondag 6 juli 2014 om 20:23zo 06-07-2014 om 20:23

PSV-talent Bram van Vlerken heeft zondag een vervelende blessure opgelopen in de oefenwedstrijd tegen het Oostenrijkse Sankt Pölten (1-0). Met nekletsel werd de verdediger weggedragen.

Van Vlerken viel op nare wijze en werd al tijdens de oefenwedstrijd naar het lokale ziekenhuis afgevoerd, nadat zijn nek was gestabiliseerd. De talentvolle PSV'er stond voor het eerst in de basis bij de hoofdmacht. Het elftal won het duel met de Oostenrijkse tweededivisionist dankzij een droge knal van Oscar Hiljemark.

Mathias 'Zanka' Jorgensen werd vlak voor aanvang uit de basisploeg geschrapt. Volgens Voetbal International zijn er verregaande onderhandelingen gaande met een nog onbekende club. De Deense verdediger had bij de Eindhovenaren, die dinsdag tegen Austria Wien oefenen, weinig tot geen perspectief meer.

Trainer Phillip Cocu liet behalve doelman Jeroen Zoet vooral talenten opdraven in de eerste helft. Na rust kwamen Adam Maher, Jürgen Locadia, Jorrit Hendrix, Luciano Narsingh, Oscar Hiljemark en Jeffrey Bruma in actie.

Plaats een reactie

DE CULTHELD +1762
maandag 7 juli 2014 om 04:57
Ach menneke toch! Hou je taai
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws