ADO Den Haag haalt voormalig keeper van Liverpool in huis

  ADO Den Haag haalt voormalig keeper van Liverpool in huis

  ADO Den Haag heeft een nieuwe doelman gevonden. De Deen Martin Hansen van FC Nordsjælland vult de vacature in, die de vertrokken Gino Coutinho achterliet.

  Hansen kwam donderdag in Den Haag aan voor de medische keuring en het ondertekenen van een contract voor twee seizoenen, met een optie op nog twee jaar. ADO meldt via de officiële kanalen dat Hansen naar de Residentie komt. De keeper is na Xander Houtkoop, Tim Coremans en Thomas Kristensen de vierde nieuweling.

  Voormalig jeugdinternational Hansen vertrok al op jonge leeftijd naar Liverpool, waar hij niet verder kwam dan een handvol wedstrijden op de bank. De 24-jarige sluitpost keerde na een uitleenbeurt bij Bradford City terug naar zijn vaderland, om op het tweede niveau bij Viborg te gaan spelen. Een jaar later verkaste Hansen al naar FC Nordsjælland, waar de keeper afgelopen seizoen vijftien wedstrijd speelde.

  Plaats een reactie

  vrijdag 11 juli 2014 om 14:54
  Geen idee wie dit is, wel jammer dat er weer een buitenlandse keeper de kans krijgt. Laten we hopen dat dit keer het wel een fatsoenlijke doelman is want we hebben al te vaak gezien dat buitenlandse grabbelaars de voorkeur kregen boven nederlandse talenten.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws