Twente hoopt op vervangers Tadic: Het zou mooi zijn als we dan compleet zijn
Twente verwacht niet heel veel transfernieuws meer

Twente hoopt op vervangers Tadic: "Het zou mooi zijn als we dan compleet zijn"

12-07-2014 13:06

FC Twente verwacht op het gebied van transfers niet heel veel nieuws meer. De Enschedese club hoopt alleen nog vervangers te vinden voor de naar Southampton vertrokken Dusan Tadic, zo meldt trainer Alfred Schreuder.

Twente is momenteel in de race voor Hakim Ziyech, maar de smaakmaker van sc Heerenveen liet zaterdag weten dat hij een extra seizoen in Friesland overweegt. Daardoor is het de vraag of Twente op korte termijn een geschikte vervanger van Tadic vindt. Schreuder hoopt dat hij binnen twee weken kan beschikken over zijn complete selectie. "Het zou mooi zijn als we dan compleet zijn", laat hij weten aan RTV Oost.

De oefenmeester erkent dat de Twente-fans niet op veel nieuwe namen hoeven te rekenen. "Er zullen verder geen hele grote dingen meer gebeuren." Dat Schreuder met Tadic zijn beste speler kwijt is geraakt, stemt de coach niet ongerust. "Ik vrees dat niet, maar het hoort bij FC Twente dat de betere spelers uiteindelijk verkocht gaan worden en dat is ook heel gezond. We hebben ook heel veel talent lopen."