Van Gaal zorgt voor ontgoocheling bij Belgische speler: geen stage in VS
"Er is interesse uit België, Nederland en de Engelse tweede klasse"

Van Gaal zorgt voor ontgoocheling bij Belgische speler: geen stage in VS

18-07-2014 09:51
2

Louis van Gaal was enkele uren in dienst van Manchester United toen hij slecht nieuws had voor Marnick Vermijl. De Belgische verdediger kreeg te horen dat hij niet mee mocht op tour in de Verenigde Staten.

Vermijl speelde één officiële wedstrijd in het shirt van Manchester United. Met zijn afwezigheid in de selectie voor de Verengide Staten Tour lijkt het daar ook bij te blijven voor de 22-jarige rechtsback. Vermijl heeft nog een contract tot de zomer van 2016. Afgelopen seizoen speelde de verdediger op huurbasis voor NEC.

Van Gaal liet Vermijl woensdag weten dat hij niet bij de selectie zit die vrijdag naar de Verenigde Staten trekt. "Uiteraard was Marnick erg ontgoocheld", zegt zijn vader in gesprek met Het Nieuwsblad. De defensieve kracht, die afgelopen seizoen 34 wedstrijden in actie kwam voor NEC, staat in de belangstelling van clubs uit België, Nederland en het Engelse Championship.

Van Gaal reist vrijdag met Manchester United naar de Verenigde Staten. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen speelt men daar oefenwedstrijden tegen LA Galaxy, AS Roma, Internazionale en Real Madrid.