Beoogde AC Milan-versterking: Ik wil mijn salaris best omlaag brengen
Verdediger heeft zijn keuze al gemaakt

Beoogde AC Milan-versterking: "Ik wil mijn salaris best omlaag brengen"

18-07-2014 13:09

Domenico Criscito heeft zich wederom positief uitgelaten over een mogelijke transfer naar de Italiaanse topclub AC Milan. De verdediger van Zenit Sint-Petersburg overweegt zelfs om zijn salariseisen omlaag te schroeven om tot een deal te komen.

Criscito ligt nog twee jaar vast in Rusland, waar de international van Italië drie jaar actief is geweest. "Ik geniet wanneer grote clubs aan mij gelinkt worden. Mijn zaakwaarnemer heeft contact gehad met Milan en probeert een oplossing te vinden met Zenit. Zelf wil ik mijn salaris best omlaag brengen om naar Milan te gaan", vertelde de 27-jarige speler aan La Gazzetta dello Sport.

"Milan volgt mijn situatie al enige tijd en het maakt me trots dat er nu ook echt contact is, al weet ik niet in welke fase de onderhandelingen zitten. Milan blijft een van de grootste clubs ter wereld en met Filippo Inzaghi als coach gaat er iets ontstaan. Rusland verruil ik alleen voor Italië wanneer er prestige op het spel staat. Ik wil graag terug", besloot Criscito.