WK-uitblinker hoopt nog op Real Madrid: Heb nog niks getekend
Costa Ricaanse sluitpost heeft goede hoop op transfer naar Madrid

WK-uitblinker hoopt nog op Real Madrid: "Heb nog niks getekend"

19-07-2014 14:17

Na een uitstekend WK met Costa Rica mag Keylor Navas nog altijd hopen op een transfer naar Real Madrid. De Costa Ricaanse doelman wil echter niet prijsgeven hoe zijn situatie er momenteel voor staat.

Real zou naar verluidt bereid zijn om tien miljoen euro te betalen voor de doelman van Levante, maar volgens Navas is er momenteel nog niets rond. "Ik hoop dat ik in de toekomst met jullie kan praten over mijn situatie", aldus de sluitpost tegenover Spaanse media. "Hopelijk pakt het allemaal goed uit, maar op dit moment heb ik nog helemaal niets getekend. Momenteel wacht ik af."

Wedden

Meer odds

Navas wilde echter niet bevestigen dat zijn zaakwaarnemer momenteel met Real in gesprek is. "Ik kan niet zeggen dat mijn zaakwaarnemer in onderhandeling is met een club, maar dit soort dingen worden niet van de ene op de andere dag gedaan. Er zijn veel zaken waar een akkoord over bereikt moeten worden", besluit de doelman, die met Costa Rica de kwartfinale van het WK haalde en daarin werd uitgeschakeld door Nederland.