'Onprofessioneel en achterlijk': Die actie gaat zeker consequenties hebben
Heracles verlengt met jeugdinternational: verdediger twee jaar langer in Almelo

'Onprofessioneel en achterlijk': "Die actie gaat zeker consequenties hebben"

24-07-2014 06:48
2

Heracles Almelo liet woensdag geen goede indruk achter in het oefenduel met FC Den Bosch. De Eredivisie-club verloor niet alleen met 2-0 van de tegenstander uit de Jupiler League, het sloot het duel tevens af met negen man.

Simon Cziommer en Jaroslav Navratil moesten het veld met een rode kaart verlaten. Trainer Jan de Jonge was na afloop woedend. Met name de ervaren Duitse middenvelder kreeg de volle laag. Cziommer moest vertrekken nadat hij een harde overtreding maakte. "Het was onprofessioneel, een achterlijke actie van hem, die zeker consequenties gaat hebben", sprak De Jonge tegenover de camera's van Fox Sports.

Heracles Almelo had woensdag tevens contractnieuws te melden. De club liet via de officiële website weten dat de talentvolle verdediger Mike te Wierik zijn contract in Almelo heeft verlengd. De 22-jarige Te Wierik kwam een nieuwe verbintenis tot de zomer van 2017 overeen. "We zijn blij dat we een jongen uit de regio langer aan Heracles Almelo kunnen verbinden. Mike is een goede verdediger en ook nog eens een jeugdinternational", reageert voorzitter Jan Smit op de officiële website.