'Ook De Vrij bereikt overeenstemming en stapt snel op vliegtuig'
Na medische keuring volgt presentatie snel in Rome

'Ook De Vrij bereikt overeenstemming en stapt snel op vliegtuig'

28-07-2014 14:17
8

In navolging van een akkoord tussen Feyenoord en SS Lazio, heeft nu ook Stefan de Vrij zelf overeenstemming met de Italianen bereikt. De verdediger van het Nederlands elftal zal volgens Sky Sport Italia snel in Rome arriveren om de transfer af te ronden.

De Vrij wordt al de hele zomer in verband gebracht met een vertrek naar Lazio, de nummer negen van de Serie A afgelopen seizoen. Nadat maandagochtend al bleek dat Feyenoord akkoord was gegaan met een verhoogd bod à 8,5 miljoen euro, is ook de centrale verdediger zelf tot een persoonlijk akkoord gekomen.

Wedden

Meer odds

De interesse van Manchester United heeft een deal waarschijnlijk vertraagd, maar de Italiaanse zender Sky Sport Italia meent nu dat De Vrij rond is met Lazio. De Feyenoorder vliegt waarschijnlijk maandagavond of dinsdag naar Rome voor de medische keuring, waarna de komst snel zal worden aangekondigd.

De 22-jarige De Vrij is afkomstig uit de veelgeprezen jeugdopleiding van Feyenoord. De afgelopen 4,5 seizoen was de Oranje-international basisspeler in Rotterdam-Zuid. Tijdens het recente WK blonk de international bovendien uit, wat hem de titel 'beste verdediger van het toernooi' volgens de Castrol-index opleverde.