Everton stelt Manchester City teleur en houdt groot talent binnenboord
Barkley tot 2018 bij Everton

Everton stelt Manchester City teleur en houdt groot talent binnenboord

29-07-2014 17:33
1

Everton is er in geslaagd Ross Barkley langer bij de club te houden. De twintigjarige middenvelder staat een mooie toekomst te wachten en heeft zijn contract in Liverpool verlengd.

Barkley staat nu tot de zomer van 2018 onder contract bij Everton en strijkt wekelijks tachtigduizend euro op. Voor Everton komt de contractverlenging als een groot geschenk, want het supertalent geniet interesse van onder meer Manchester City, dat een flinke zak geld voor Barkley over zou hebben.

Wedden

Meer odds

Via de officiële kanalen van de club laat Barkley weten content te zijn met zijn nieuwe verbintenis. "Het tekenen van een nieuw contract is een droom. Het grootste deel van mijn leven heb ik voor Everton gespeeld, dit is iets groots voor mij." Ook voorzitter Bill Kenwright laat weten in de wolken te zijn. "Everton en Ross hebben altijd perfect bij elkaar gepast. Dit is een heel belangrijke overeenkomst."

Barkley debuteerde vorig jaar voor de nationale ploeg van Engeland. Bij The Three Lions is hij inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke schakel, want hij speelde op het WK mee in alle groepswedstrijden.