Je speelt volgende week in een heksenketel, maar dat interesseert mij heel weinig

"Je speelt volgende week in een heksenketel, maar dat interesseert mij heel weinig"

Gepubliceerd: donderdag 31 juli 2014 om 10:34do 31-07-2014 om 10:34

Lex Immers baalde woensdagavond zichtbaar van de 2-1 nederlaag tegen Besiktas. De middenvelder van Feyenoord stond na afloop met het gevoel dat de tegendoelpunten niet nodig waren geweest. Volgende week wacht de return in de derde voorronde van de Champions League. 

"Als ik de wedstrijd samenvat, dan denk ik dat we leuk mee hebben gevoetbald tot aan de zestien meter. Tot daar was het voldoende, denk ik", reageert Immers tegenover RTV Rijnmond. "We zijn bijna niet in de problemen geweest. Desondanks krijg je twee tegendoelpunten. Dan zie je wel wat het niveau van de Champions League is."

"De eerste goal brengt gelijk een smet op de wedstrijd. Als je die goal niet tegen krijgt, dan denk ik dat wij op voorsprong waren gekomen. Want in het begin waren wij een stuk beter dan Besiktas", gaat Immers verder. "Het is al drie jaar ongeluk wat wij hebben in Europa. Uiteindelijk staan we met een 1-2 nederlaag en daarmee moeten we volgende week naar Istanbul."

"Je speelt volgende week in een heksenketel, maar dat interesseert mij heel weinig. We moeten daar twee keer gaan scoren, dat is een must. We moeten daar hetzelfde voetbal laten zien als in dit duel, alleen dan wel meer gevaar kweken. Voorin moeten we meer kansen creëren, anders wordt het heel moeilijk volgende week."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws