Keita haalt keihard uit Pepe: Hij is niets waard, in zijn ogen ben ik geen mens

Keita haalt keihard uit Pepe: "Hij is niets waard, in zijn ogen ben ik geen mens"

Gepubliceerd: donderdag 31 juli 2014 om 10:31do 31-07-2014 om 10:31

Tussen Seydou Keita en Pepe komt het niet meer goed. De twee voetballers kregen het deze week opnieuw met elkaar aan de stok, een gevolg van een incident dat zich eerder voordeed in de Spaanse competitie.

Keita, nu speler van AS Roma, nam het met zijn club in Amerika vriendschappelijk op tegen Real Madrid. Het weerzien met Pepe ging Keita niet in de koude kleren zitten. De Portugese verdediger zou Keita in het verleden een aap hebben genoemd. Het deed de Malinees besluiten om de hand van Pepe niet te schudden. Later in de wedstrijd, die met 1-0 gewonnen werd door AS Roma, gooide Keita een waterflesje in de richting van Pepe.

Even daarvoor zou de Portugees Keita bespuugd hebben. "Toen ik nog bij FC Barcelona speelde noemde Pepe mij een aap", herhaalt Keita zijn woorden in gesprek met Marca. "Deze man is niets waard. Ik heb er niet openlijk over gesproken omdat hij het niet waard is en dat is waarom ik weigerde zijn hand te schudden voor het duel. Ik heb zelfs mijn teamgenoot Mehdi Benatia over mijn intenties verteld."

"Het is onacceptabel dat een andere man naar je spuugt. Ik zie niet in waarom ik zijn hand zou moeten schudden, terwijl ik in zijn ogen geen mens ben. Ik praat niet met iemand die mij niet als mens ziet. Zijn gedrag is onacceptabel. In plaats van naar mij toe te komen en te vragen waarom ik zijn hand niet schudde, gaf hij er de voorkeur aan om te spugen", aldus Keita.

Bekijk hier de beelden van de ruzie tussen Keita en Pepe:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws