Ik kan het alleen maar laten zien op het veld en daar moeten we het mee doen
"We zullen zien wat er gaat gebeuren"

"Ik kan het alleen maar laten zien op het veld en daar moeten we het mee doen"

31-07-2014 10:47

Piet Velthuizen moet met Eloy Room uitmaken wie aankomend seizoen eerste doelman is bij Vitesse. Tegen Chelsea (3-1) mocht Room de eerste helft keepen, waar Velthuizen in het tweede bedrijf zijn opwachting maakte. Velthuizen maakt zich vooralsnog nog niet druk.

"We zullen zien wat er gaat gebeuren. We blijven rustig, maar soms is het moeilijk. Ik kan het alleen maar laten zien op het veld en daar moeten we het mee doen", legt Velthuizen uit aan FOX Sports. De keeper kwam na de theepauze in actie. "Voor een keeper is de tweede helft altijd lastig. Je moet in tien minuten jezelf klaar maken. Dat is geen ideale situatie. Je kan dan wel moeilijk doen, maar je moet er gewoon staan."

Over de wedstrijd was de doelverdediger tevreden. "Het was een leuke wedstrijd. In het stadion hing een mooie sfeer en het is uiteraard een leuke tegenstander met mooie namen. Daar kun je wel gemotiveerd van worden", gaat de sluitpost verder. "Als je ziet hoe makkelijk ze scoren, dan is dat echte top." Over ruim een week wacht Ajax voor de Arnhemmers. "We moeten nog een stapje maken, maar zijn met de laatste loodjes bezig."