NAC-selectie bijna compleet: We hebben alleen nog een spits nodig
Gudelj denkt dat ploeg klaar is voor het nieuwe seizoen

NAC-selectie bijna compleet: "We hebben alleen nog een spits nodig"

08-08-2014 19:16
1

Nebojsa Gudelj vertrouwt erop dat NAC Breda klaar is voor de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen. De Brabanders krijgen zaterdag promovendus Excelsior op bezoek in het Rat Verlegh Stadion.

NAC beschikt momenteel over een smalle selectie, maar volgens Gudelj hoeft dan geen probleem te zijn. "Wij weten hoe de situatie is en daar hebben wij als technische staf ook begrip voor. Natuurlijk wil je als trainer het liefst dat elke positie dubbel bezet is, maar wij zitten niet in de positie om dat te eisen. We hebben nog een spits nodig en dan zijn wij content met de groep die we hebben. Dit is een selectie met veel potentie, die we verder kunnen ontwikkelen richting de toekomst. Het is een goede combinatie van jonge talenten en ervaren krachten", laat hij weten op de clubwebsite.

De coach proeft een bepaalde saamhorigheid binnen de club. "Als trainers betrekken we onze spelers overal bij, ook bij de spelwijze en de uitvoering daarvan op het veld. We verwachten van onze spelers dat ze hun mond opentrekken. Dat betekent wel dat iedereen zijn verantwoordelijkheid moet dragen en dit op het veld moet laten zien. De groep is daar actief mee bezig. Dat merk je ook aan de sfeer in de groep, in de manier waarop ze werken en met elkaar omgaan. De teamspirit is uitstekend."