FC Groningen gaat overstag en meldt akkoord over transfer van Kostic
Kostic reist direct af naar Duitsland voor persoonlijke gesprekken

FC Groningen gaat overstag en meldt akkoord over transfer van Kostic

09-08-2014 10:20
2

FC Groningen heeft met VfB Stuttgart een akkoord bereikt over een transfer van Filip Kostic. De club uit het noorden lijkt daarmee zijn absolute smaakmaker te verliezen.

Via de officiële website laat de club zaterdag weten dat er meer details bekend worden gemaakt zodra de transfer volledig is afgerond. Kostic reist nog dit weekeinde naar Stuttgart, om daar tot een persoonlijk akkoord te komen. Daarna is de medische keuring het enige dat een transfer nog zou kunnen dwarsbomen.

De transfer van Kostic naar Stuttgart zat er al enige tijd aan te komen. Algemeen directeur Hans Nijland gaf tegenover Voetbal International onlangs aan een bod van de Duitsers te hebben ontvangen. Daarbij zou de nummer vijftien uit de Duitse competitie een serieus bedrag hebben geboden. Kostic maakt zondag logischerwijs geen deel uit van de wedstrijdselectie van FC Groningen voor het duel met Go Ahead Eagles.

Stuttgart was niet de enige club die zijn oog liet vallen op Kostic. Ook Sporting Portugal bracht deze zomer een bod uit op de Serviër. FC Groningen sloeg, net als eerder in het geval van de Duitse club, ook een bod van de Portugezen af.