ADO-cultheld moet wennen in Duitsland: Ik ben blij als ik terug kan
Beugelsdijk heeft Duitse taal nog niet echt onder de knie

ADO-cultheld moet wennen in Duitsland: "Ik ben blij als ik terug kan"

10-08-2014 15:12
1

Tom Beugelsdijk keerde zondag voor even terug bij ADO Den Haag. Rond het duel met Feyenoord, dat eindigde in een 1-0 nederlaag, nam de publiekslieveling afscheid van de fans.

Beugelsdijk maakte in de zomer de overstap naar het Duitse FSV Frankfurt. Helemaal ingeburgerd is hij nog niet. "Kleine bietje, kleine bietje", reageert de verdediger op de vraag of hij de Duitse taal al onder de knie heeft. "Ze zeggen allemaal dat het een makkelijke taal is, maar het is best lastig. Ik krijg elke week les."

Wedden

Meer odds

"Ik heb het daar goed naar mijn zin, maar ik mis Den Haag zeker. Ik ben anderhalve dag per week hier en de rest van de week in Frankfurt. Ik heb geen heimwee. Ik ben alleen wel blij mee als ik terug kan. Ik ken in Den Haag zoveel mensen. Daar is het toch allemaal anders."

Beugelsdijk zat zondagmiddag op de tribune tijdens ADO – Feyenoord, met een speciaal gevoel in zijn buik. "Feyenoord een prachtige club en na ADO de mooiste club van Nederland. Als ik een aanbieding van Feyenoord krijg zou ik het zeker doen."