Spaanse promovendus haalt Medunjanin terug naar Primera Division
Middenvelder woensdag medisch gekeurd

Spaanse promovendus haalt Medunjanin terug naar Primera Division

13-08-2014 11:23

Haris Medunjanin vervolgt zijn loopbaan in de Spaanse Primera Division en gaat aan de slag bij Deportivo La Coruna. De 29-jarige middenvelder komt over van het Turkse Gaziantepspor. Dat bevestigt de Spaanse promovendus via een bericht op de officiële website.

Medunjanin was voor ongeveer een miljoen euro op te pikken bij de Turkse club. Hij is dinsdagavond aangekomen in La Corua en zal woensdagmiddag om 13.00 uur medisch gekeurd worden. Als dat geen problemen oplevert, tekent hij zijn contract bij Deportivo. Over de looptijd van de verbintenis heeft de club nog niets naar buiten gebracht.

Medunjanin maakte op het voorbije WK zijn opwachting met Bosnië-Herzegovina. Het land werd in de groepsfase uitgeschakeld. De oud-speler van AZ zei op het toernooi dat hij open stond voor een terugkeer naar de Eredivisie ‘of een ander land in de buurt’. De in Sarajevo geboren middenvelder is echter gezwicht voor het aanbod van Deportivo.

Eerder was Medunjanin al actief voor het Spaanse Real Valladolid. Ook speelde hij voor AZ, Sparta Rotterdam, Maccabi Tel Aviv en Gaziantepspor.