Zlatan sluit Ajax-terugkeer uit: Waarschijnlijk beëindig ik mijn loopbaan bij PSG
"Ik heb hier een contract tot 2016. Volgend seizoen word ik 34 jaar"

Zlatan sluit Ajax-terugkeer uit: "Waarschijnlijk beëindig ik mijn loopbaan bij PSG"

14-08-2014 11:38
5

Zlatan Ibrahimovic gaat ervan uit dat hij in 2016 zijn loopbaan beëindigt bij zijn huidige club Paris Saint Germain. De Zweedse sterspeler van Paris Saint-Germain heeft dit gezegd in een interview met de Amerikaanse zender ESPN.

"Ik heb hier een contract tot 2016. Volgend seizoen word ik 34 jaar. Ik zie mezelf daarna niet verder gaan op het hoogste niveau, dus waarschijnlijk beëindig ik mijn loopbaan in 2016 bij PSG", zegt Ibrahimovic. De kans bestaat dat Ibrahimovic zijn carrière afsluit zonder de Champions League op zijn erelijst. De Zweedse spits heeft goede hoop voor dit seizoen, maar winst van het belangrijkste Europese bekertoernooi is geen obsessie voor hem.

"Als het een obsessie zou zijn, zou het betekenen dat ik niet alles heb bereikt in mijn loopbaan wat ik zou willen. Maar dat heb ik wel gedaan, voor honderd procent. Ik heb 23 titels gewonnen en altijd alles gegeven. Natuurlijk zou het leuk zijn de Champions League te winnen, maar als het niet lukt, ben ik nog steeds blij en trots", besluit de Zweedse sterspeler, die in het verleden niet uitsloot dat hij ooit terug zou keren bij Ajax.