Rekik 'hervat' training in Eindhoven en traint mee met equipe van Cocu
Verdediger terug op vertrouwde Herdgang

Rekik 'hervat' training in Eindhoven en traint mee met equipe van Cocu

14-08-2014 11:41
7

Karim Rekik staat voor het eerst sinds vorig jaar weer op het trainingsveld van PSV. De verdediger van Manchester City lijkt snel zijn tijdelijke komst naar de Eindhoven officieel af te ronden.

Voor Rekik was er ook interesse uit het buitenland. AC Milan en Olympique Marseille hadden hem op de korrel, maar de mandekker wilde koste wat kost terug naar PSV. Inmiddels heeft de eenvoudig Oranje-international de training bij PSV 'hervat', meldt Voetbal International. "Op het moment dat ik hier vertrok, heb ik PSV al aangegeven dat ik terug zou komen als ik weer een jaar verhuurd zou worden”, zei hij donderdag in De Telegraaf. “Na het moeilijke afgelopen jaar wil ik hier komend seizoen echt iets laten zien."

Rekik had bij Manchester City weinig uitzicht op speeltijd. Na de komst van miljoenenaanwinst Eliaquim Mangala daalde hij verder in de hiërarchie. In het Philips Stadion is zijn perspectief een stuk beter. Samen met Jeffrey Bruma lijkt hij komend seizoen opnieuw het centrale verdedigingsduo te gaan vormen. Rekik lijkt het treffen met NAC Breda bovendien te gaan halen, naar eigen zeggen is hij topfit.