Feyenoorder erkent interesse: Alleen heb je voor een transfer twee partijen nodig

Feyenoorder erkent interesse: "Alleen heb je voor een transfer twee partijen nodig"

Gepubliceerd: vrijdag 15 augustus 2014 om 12:11vr 15-08-2014 om 12:11

Ruben Schaken is bij Feyenoord verwikkeld in een stevige concurrentiestrijd. De rechtsbuiten knokt met onder meer Elvis Manu, Bilal Basacikoglu en Wesley Verhoek om speelminuten bij de Rotterdamse club.

De buitenspeler heeft goede hoop dat hij ook dit seizoen zijn minuten zal maken bij Feyenoord. "Ik denk dat ik nog van waarde kan zijn, ik voel me nog hartstikke goed", zegt Schaken in gesprek met RTV Rijnmond. Volgens Schaken heeft Feyenoord, ondanks het vertrek van een handvol belangrijke basisspelers, de kwaliteiten in huis om ook dit seizoen mee te doen in de top van de Eredivisie.

"We hebben veel talenten, we zijn groeiende. We hebben een nieuwe trainer met een nieuwe aanpak en dat is wennen. Maar hij doet het goed. Iedereen gaat zien dat we groeien, dat het spel beter wordt", aldus Schaken. Ook de aanvaller zelf werd deze zomer in verband gebracht met een vertrek bij Feyenoord. De vleugelaar geeft toe dat er interesse was.

"Het is nu rustig, maar er was wat interesse. Alleen heb je voor een transfer twee partijen nodig en clubs moeten je aanstaan", zegt Schaken, die uit respect voor de clubs niet in wil gaan op namen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws