Bizar transfergerucht rond Arsenal: Ik sluit niet uit dat we nog wat gaan doen

Bizar transfergerucht rond Arsenal: "Ik sluit niet uit dat we nog wat gaan doen"

Gepubliceerd: vrijdag 15 augustus 2014 om 12:44vr 15-08-2014 om 12:44

Arsène Wenger sluit niet uit dat Arsenal voor het einde van de transferperiode nog aankopen gaat doen. De Franse manager van de Noord-Londense club reageert daarmee op de aanhoudende geruchtenstroom rond mogelijke versterkingen.

Die kwam vrijdagochtend tot een voorlopig hoogtepunt toen Arsenal in tabloid The Daily Express aan Sami Khedira, Edinson Cavani én Marco Reus werd gelinkt (bekijk bericht op Transfergeruchten-pagina). Het drietal zou geïnteresseerd zijn om voor eind augustus naar het Emirates Stadium te komen. Wenger kon er vrijdag om lachen en ging op het perspraatje in op de transferstrategie van de Gunners.

Met Alexis Sanchez, Mathieu Debuchy, Calum Chambers en David Ospina heeft Arsenal al vier aankopen gedaan. "Maar tot 31 augustus kan er nog veel gebeuren. Dat is waarom ik ook altijd zeg dat het beter zou zijn als de transferperiode afloopt voor je de eerste wedstrijd speelt. Dat zou het voor iedereen makkelijker maken."

"De spelers die we hebben gehaald zijn echte versterkingen. Of ik nog wat ga doen? Dat sluit ik niet uit. We zijn financieel gezond, maar we willen ook doorgaan in de groepsfase van de Champions League. We komen misschien nog een aantal spelers tekort, maar de breedte van de selectie is in algemene zin in orde. Vooral voorin hebben we veel keuze, ook omdat Joël Campbell is teruggekeerd (was verhuurd aan Olympiakos, red.). Daarnaast komt Theo Walcott eind deze maand terug van zijn blessure."

Kijkend naar de selectie zou Arsenal eindelijk weer eens een gooi moeten kunnen doen naar de titel. Wenger ziet meerdere kanshebbers. "De favorieten voor de titel zijn Chelsea, Liverpool, Manchester United, Manchester City en wij", aldus de Fransman.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws