'Chelsea stuurt opnieuw speler naar Vitesse; Engels talent is op weg naar Arnhem'
Buiten de boot gevallen middenvelder voor één seizoen naar Vitesse

'Chelsea stuurt opnieuw speler naar Vitesse; Engels talent is op weg naar Arnhem'

15-08-2014 12:53
4

Vitesse staat op het punt om opnieuw een speler op huurbasis over te nemen van Chelsea. Volgens Sky Sports krijgen de Arnhemmers de beschikking over Josh McEachran.

Naar verluidt maakt McEachran op huurbasis de overstap naar de Eredivisie-club, die warme banden onderhoudt met de Londense grootmacht. McEachran zal het komende Eredivisie-seizoen uitkomen voor Vitesse. De 21-jarige McEachran hoeft bij Chelsea niet op een prominente rol te rekenen onder trainer José Mourinho. De middenvelder werd bovendien de afgelopen seizoenen ook al steevast op huurbasis elders gestald.

McEachran kwam de afgelopen jaren op huurbasis uit voor Swansea City, Middlesbrough, Watford en Wigan Athletic. Chelsea en Vitesse houden er al enkele jaren een vruchtbare relatie op na. De Premier League-club liet de afgelopen seizoenen spelers als Christian Atsu, Lucas Piazon en Patrick van Aanholt ervaring opdoen in het Gelredome. Ook dit seizoen telt de selectie van Vitesse verschillende Chelsea-huurlingen in de vorm van Wallace en Bertrand Traore.