PEC na weer een zege gedeeld koploper: Maar dit is geen reden voor euforie

PEC na weer een zege gedeeld koploper: "Maar dit is geen reden voor euforie"

Gepubliceerd: zondag 17 augustus 2014 om 12:52zo 17-08-2014 om 12:52

PEC Zwolle zit bij de start van het nieuwe seizoen in een flow en dan kan er maar weinig misgaan, bleek zaterdag op bezoek bij FC Dordrecht. Een gelijkspel leek daar in de maak, totdat Mustafa Saymak in de allerlaatste minuut de winnende binnenschoot.

Door een rode kaart voor Bart van Hintum stond Zwolle de laatste tien minuten met tien man op het veld, toch greep Zwolle nog de drie punten. Tevreden was Ron Jans echter allerminst. "Dit is geen reden voor euforie. We hebben heel gelukkig gewonnen", gaf hij toe bij de NOS. "De eerste 45 minuten waren wij de betere partij, maar na rust was het positiespel gewoon weg. We hielden de bal niet meer in ploeg. Het was een heel slechte tweede helft."

Een treffer van Saymak leverde wel de zege op, waardoor de winnaar van de Johan Cruijff Schaal nu gedeeld koploper is. "Daar ben ik blij mee, maar we hebben het niet goed gedaan. We gaan nu kijken hoe we in de competitie kunnen presteren als we ook Europees voetbal spelen", aldus Jans, die donderdag met PEC tegenover Sparta Praag staat.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws