Moyes: Ik had een onmogelijke taak en heb niet de tijd gekregen

Moyes: "Ik had een onmogelijke taak en heb niet de tijd gekregen"

Gepubliceerd: zondag 17 augustus 2014 om 13:11zo 17-08-2014 om 13:11

David Moyes heeft zich bij de start van het nieuwe Premier League-seizoen voor het eerst uitgelaten over zijn tijd bij Manchester United. De Schot werd daar enkele maanden geleden ontslagen en daar heeft hij nog altijd een wrang gevoel over.

Na Everton besloot ik naar Manchester United te vertrekken, omdat ik dacht dat deze club me de tijd zou geven", zegt Moyes in gesprek met The Daily Mail. "Ik wilde niet gelijk na mijn komst van alles veranderen, ik wilde juist de tijd nemen om erachter te komen wat de club precies nodig had." Moyes kreeg die tijd echter niet, na tien teleurstellende maanden werd hij op straat gezet.

Terugkijkend op zijn tijd op Old Trafford zegt de manager dat het een 'onmogelijke' taak was om de populaire Sir Alex Ferguson op te volgen. "Ik vond mijn vertrek vreselijk, want ik voelde echt dat ik er een groot succes van had kunnen maken. We wisten dat het tijd zou kosten om veranderingen door te voeren. We zaten middenin dat proces. Achteraf vind ik dat ik niet de tijd heb gekregen om successen te boeken of om echt te falen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws