Supersub wil wens Groningen-trainer verstoren: Nog niet echt iets concreets
"De keuze valt misschien niet altijd op hem, maar het is wel lekker"

Supersub wil wens Groningen-trainer verstoren: "Nog niet echt iets concreets"

17-08-2014 20:22
3

Michael de Leeuw mag ondanks zijn reserverol bij FC Groningen niet zomaar uitkijken naar een nieuwe werkgever. Als invaller toonde hij zondag zijn waarde ten koste van Heracles Almelo (3-1) en dus wil trainer Erwin van de Looi hem behouden.

De Leeuw viel bij een 1-0 voorsprong in en scoorde kort later al. "De keuze valt misschien niet altijd op hem, maar het is wel lekker om dit soort spelers op de bank te hebben en ze te kunnen brengen", oordeelde Van de Looi tegenover FOX Sports. "Eigenlijk hebben we bij FC Groningen meer dan elf basisspelers, daar is Michael er één van."

"Vorig seizoen heeft hij zijn waarde al meer dan eens getoond, net als dit seizoen. Ik snap dat hij graag wil spelen, maar ik ben hartstikke blij met hem en wil hem niet kwijt. Hoe het nu verder gaat lopen? Dat ligt niet alleen aan mij", besloot de oefenmeester. Een transfer hangt nog altijd in de lucht, blijkt uit de woorden van de hoofdrolspeler.

De Leeuw: "Het is lastig, de trainer kiest op dit moment voor een bepaalde speelwijze en daar kom ik niet in voor. De clubleiding heeft in de gesprekken die we hebben gehad gezegd mee te willen werken, mocht er iets moois langskomen. Maar op dit moment is er nog niet echt iets concreets."