'QPR ziet in Van Wolfswinkel-collega alternatief voor Ajax-spits Sigthorsson'
Saint Etienne staat open voor transfer Erding, Franse club vraagt bijna negen miljoen euro

'QPR ziet in Van Wolfswinkel-collega alternatief voor Ajax-spits Sigthorsson'

18-08-2014 09:03
3

Kolbeinn Sigthorsson wordt door de Engelse tabloids al enige tijd in verband gebracht met Queens Park Rangers. De Engelse club kijkt echter verder dan Amsterdam, in Frankrijk heeft men een alternatief gevonden voor de IJslandse voorhoedespeler. Saint Etienne-spits Mevlut Erding staat hoog op het verlanglijstje van de club uit de Premier League.

Willie McKay, zaakwaarnemer van de Turk, heeft aangegeven dat QPR interesse heeft. Bovendien zou Saint Etienne bereid zijn om zaken te doen. "Erding is momenteel één van de aanvaller in vorm in Europa, hij heeft in de eerste twee competitiewedstrijden drie keer gescoord. Ik ben dan ook niet verrast dat er interesse is", zegt McKay tegenover Sky Sports.

"QPR is een van de clubs die de interesse kenbaar heeft gemaakt. Erding is te koop voor een bedrag van zeven miljoen pond (omgerekend bijna 9 miljoen euro, red.), met zijn leeftijd van 27 jaar is hij echt een koopje voor een club in de Premier League. Ik weet zeker dat hij gaat scoren in Engeland", aldus McKay.

Erding, in het verleden speler van Sochaux, Paris Saint-Germain en Stade Rennes, was afgelopen seizoen goed voor twaalf competitiedoelpunten in Ligue 1. De dertigvoudig international, begonnen aan zijn tweede seizoen in dienst van de recordkampioen van Frankrijk, is dit jaar ploeggenoot van Ricky van Wolfswinkel. De Nederlandse aanvaller is op huurbasis overgenomen van Norwich City.