Huntelaar baalt stevig na bekerdeceptie tegen derdeklasser: Heel vervelend
"De manier hoe we de doelpunten om de oren kregen, dat mag niet gebeuren"

Huntelaar baalt stevig na bekerdeceptie tegen derdeklasser: "Heel vervelend"

19-08-2014 10:41

Klaas-Jan Huntelaar keerde maandagavond terug bij Schalke 04 in het bekerduel met Dynamo Dresden. De thuisploeg zorgde voor een daverende verrassing door de subtopper uit de Bundesliga uit te schakelen in de strijd om de DFB Pokal.

De Nederlandse aanvaller kon na afloop van de 2-1 nederlaag onmogelijk tevreden zijn. "Het is heel vervelend dat we hier als Bundesliga-club worden uitgeschakeld", zegt Huntelaar op de officiële website van Schalke 04. "De manier hoe we de doelpunten om de oren kregen, dat mag niet gebeuren. We hebben verzuimd zelf vaker het net te vinden."

"Dresden heeft het over de hele wedstrijd gezien goed gedaan. Ze hebben achterin standgehouden. Hun eerste grote kans was die strafschop en die hebben ze ijskoud binnengeschoten. Dan wordt het moeilijk om de wedstrijd in ons voordeel te draaien, vooral omdat we niet goed zijn omgesprongen met de kansen die we kregen", besluit de aanvaller van het Nederlands elftal.

Namens de club uit de 3. Bundesliga opende Justin Eilers na een klein halfuur de score vanaf de stip. Na rust verdubbelde Nils Teixeira de voorsprong van Dresden, dat Joël Matip een kwartier voor tijd iets terug zag doen. Huntelaar maakte de negentig minuten vol bij Schalke 04.