Feyenoord blijft 'heiß' op Dost; VfL Wolfsburg wacht ontwikkelingen rustig af
Geen vertrekwens bij Dost volgens directeur: "Tot dusver heb ik daar niets van gemerkt"

Feyenoord blijft 'heiß' op Dost; VfL Wolfsburg wacht ontwikkelingen rustig af

21-08-2014 11:17
3

VfL Wolfsburg heeft nog geen duidelijk beeld over de toekomst van Bas Dost. De Duitse club versterkte zich afgelopen week met Nicklas Bendtner. Daardoor lijkt de Nederlander opnieuw een plek te zakken in de pikorde bij de Bundesliga-club.

In het 4-2-3-1-systeem van trainer Dieter Hecking is slechts plaats voor één puntspeler. Dost wist zich in Wolfsburg al vergezeld van Ivica Olic, in Bendtner kreeg de voormalig topscorer van de Eredivisie er onlangs opnieuw een concurrent bij. Het sportieve plaatje van Dost in de Duitse stad lijkt verder te vertroebelen, maar volgens algemeen directeur Klaus Allofs is er geen sprake van een vertrekwens bij de oud-spits van onder meer Heracles Almelo en sc Heerenveen.

Feyenoord is al een poosje de belangrijkste achtervolger van Dost, volgens Bild is de Rotterdamse club nog steeds heiß op de spits. Daarnaast hebben Premier League-clubs als Southampton, Swansea City en Newcastle United de Nederlandse aanvaller op hun lijstje staan. Voorlopig lijkt een vertrek van Dost uitgesloten. "De ene vraag is of er iets interessants onze kant op komt, de andere is of ook de speler wil vertrekken. Tot dusver heb ik daar niets van gemerkt", aldus Allofs.