'Bayern München wordt concreet na langdurig wegvallen Martinez'
Duitsers doen serieuze poging Benatia bij AS Roma weg te halen

'Bayern München wordt concreet na langdurig wegvallen Martinez'

21-08-2014 13:22
2

Door de langdurige blessure van Javi Martinez is het Bayern München ernst op de transfermarkt. De Duitse kampioen tast waarschijnlijk diep in de buidel voor 'Wunschspieler' Mehdi Benatia. Een eerste concreet bod van 28 miljoen euro is naar verluidt inmiddels gedaan.

Benatia was al voor de start van het WK een gewilde speler in München, maar de terugkeer van Holger Badstuber en de hoge transferprijs van AS Roma lieten de club terugdeinsen. Nu het Martinez lange tijd kwijt is met een kruisbandkwetsuur, komt Bayern toch weer in actie.

Wedden

Meer odds

Volgens La Gazzetta dello Sport heeft AS Roma een eerste bod van 28 miljoen euro plus bonusregelingen van twee miljoen ontvangen. De Italianen zijn zich echter ook bewust van de nood in Zuid-Duitsland en zien in Benatia bovendien een steunpilaar. Roma vraagt daarom 32 miljoen cash en bonussen ter waarde van acht miljoen.

Bayern München heeft nu tot en met zondag de tijd om over de deal na te denken. Na het weekend verwacht AS Roma een verhoogd bod. Waarschijnlijk gaan beide partijen elkaar ergens in het midden vinden en zal een bedrag van circa 35 miljoen euro met de overgang gemoeid zijn.