Clean sheet voor Nederlandse goalie, Van Wolfswinkel blijft op de bank
Mulder met Apollon in evenwicht

21-08-2014 21:43

Karabükspor heeft de thuiswedstrijd in de laatste voorronde van de Europa League donderdag gewonnen van Saint-Etienne. De Turkse ploeg, met de Nederlandse keeper Boy Waterman op doel, versloeg de Fransen met 1-0 door een doelpunt van Dominick Kumbela na een uur spelen.

Ricky van Wolfswinkel, die afgelopen zomer op huurbasis overkwam van Norwich City, zat bij Saint-Etienne de hele wedstrijd op de bank. De return in Saint-Étienne om een plek in de groepsfase van de Europa League is volgende week donderdag.

Mulder
Apollon Limassol heeft de thuiswedstrijd in de laatste voorronde van de Europa League donderdag met 1-1 gelijkgespeeld tegen Lokomotiv Moskou. Voormalig RKC- en Excelsior-speler Dustley Mulder viel in de tweede helft in bij de Cyprioten.

Alan Kasajev bracht de Russen kort voor rust op voorsprong, waarna Abraham Guie-Guie Gneki in de slotfase gelijkmaakte. Apollon kan voor de return in Moskou volgende week hoop putten uit de twee rode kaarten die de bezoekers in het laatste kwartier incasseerden.