Overbodige Ajax-spits kiest voor avontuur bij het Franse Arles-Avignon

  Overbodige Ajax-spits kiest voor avontuur bij het Franse Arles-Avignon

  Gepubliceerd: woensdag 27 augustus 2014 om 07:46wo 27-08-2014 om 07:46

  Gino van Kessel zet zijn carrière voort in Frankrijk. De spits had geen toekomst bij Ajax en mocht vertrekken uit Amsterdam, met AC Arles-Avignon heeft hij een nieuwe club gevonden. Van Kessel tekent daar een contract voor twee seizoenen.

  Op het digitale thuis van Arles-Avignon staat de tekst 'Welkom Gino'. De Franse club maakt melding van de komst van de 21-jarige Van Kessel. De Nederlander heeft bij de club die uitkomt op het tweede niveau van Frankrijk een contract getekend tot de zomer van 2016.

  In 2012 maakte Van Kessel de overstap van AZ naar Ajax. In Amsterdam wist hij echter nooit te overtuigen. De jongeling werd verhuurd aan Almere City en AS Trencin. Bij de Slowaakse club maakte Van Kessel indruk, in 24 wedstrijden scoorde hij tien keer. Eerder deze zomer was de spits op proef bij het Oostenrijkse Austria Wien. Hij wist de technische leiding echter niet te overtuigen van zijn kwaliteiten.

  Plaats een reactie

  woensdag 27 augustus 2014 om 09:44
  Ik denk dat je als aanvaller in Frankrijk ook best fysiek moet zijn, Je speelt tegen veel grote Afrikaanse verdedigers daar
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws